Privacy policy

DJRepair gaat zorgvuldig met je persoonsgegevens om door te voldoen aan de AVG richtlijnen. In deze privacy policy informeren we je graag waarom we jouw persoonsgegevens nodig hebben en wat we hiermee doen. Mocht je na het lezen van deze privacy policy nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op via de contactgegevens onderaan.

Deze privacy policy kan in de loop van de tijd worden aangepast: de meest actuele versie kun je vinden op https://www.dj-repair.nl/privacy-policy. Wij raden je aan om onze privacy policy regelmatig te raadplegen, zodat je van de aanpassingen op de hoogte bent.

Deze privacy policy is voor het laatst gewijzigd op 31 augustus 2018.

 

Verantwoordelijk

DJRepair B.V. (“djrepair.nl”), gevestigd aan de Olympiastraat 4, 4462 GG Goes, is de verantwoordelijke voor de verwerking van persoonsgegevens zoals beschreven in deze privacy policy.

 

Persoonsgegevens

Persoonsgegevens zijn alle gegevens die herleidbaar zijn tot jou als individu. DJRepair verwerkt de volgende persoonsgegevens:

  1. Persoonlijke gegevens: naam, geslacht
  2. Adresgegevens: straatnaam, huisnummer, postcode, woonplaats, land
  3. Contactgegevens: telefoonnummer, e-mailadres
  4. Betaalgegevens: IBAN, tenaamstelling
  5. Accountgegevens: klantnummer, IP-adres
  6. Opnames: cameraen telefoonopnames

Wij verwerken je persoonsgegevens wanneer je contact hebt of hebt gehad met DJRepair. Deze gegevens krijgen we rechtstreeks van jou wanneer je één van onze websites of winkels bezoekt, je aanmeldt voor één van onze diensten of wanneer je contact zoekt met onze klantenservice.

Ben je nog geen 16 jaar? Laat je ouders deze privacy policy lezen en vraag toestemming om je persoonsgegevens met ons te delen, zodat je gebruik kunt maken van onze producten en diensten.

 

Doelen en belangen

1. Het behandelen van jouw reparatie

Wanneer je een reparatie aanmeldt bij DJRepair, hebben we je persoonsgegevens nodig om je reparatie te kunnen behandelen en te bezorgen. Hiervoor verzamelen we jouw naam, geslacht, adresgegevens (aflever en factuur), telefoonnummer, e-mailadres en je betaalgegevens zoals IBAN, en tenaamstelling.

Al deze persoonsgegevens zijn nodig vanwege het uitvoeren van een verkoopovereenkomst tussen jou en DJRepair. Volgens de wettelijke verplichting worden deze gegevens 7 jaar bewaard.

2. Je bezoek aan één van onze winkels

Al onze winkels worden continu bewaakt met behulp van cameraopnames. DJRepair heeft een gerechtvaardigd belang om deze beelden te gebruiken voor bescherming van medewerkers en klanten tegen vormen van agressie en geweld. Hiernaast kunnen deze beelden worden ingezet onderzoeksdoeleinden bij verdenking van diefstal of fraude en als eventueel bewijslast. Cameraopnames worden na een periode van 3 maanden vernietigd.

3. Je contact met onze klantenservice

Wanneer je een vraag hebt of advies wilt inwinnen over je reparatie, dan kun je contact opnemen met onze klantenservice via e-mail, telefoon, onze website of social media zoals Facebook, Twitter en Instagram. Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen, bewaren we je contactgegevens en je conversatie met de helpdesk zolang je klant bij ons bent.

Je telefoongesprek met onze klantenservice kan worden opgenomen voor trainings- en analysedoeleinden. Hiernaast kunnen deze telefoonopnames worden ingezet voor onderzoeksdoeleinden bij verdenking van diefstal of fraude en eventueel als bewijslast. Wij hebben een gerechtvaardigd belang om deze contacten te gebruiken om onze dienstverlening te kunnen verbeteren. Telefoonopnames worden na een periode van 1 jaar vernietigd.

4. Je voorzien van relevante informatie

Nieuwsbrief en e-mail berichten

Om je te informeren over leuke aanbiedingen of aankomende evenementen van Bax Music (holding van DJRepair), kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief en andere commerciële uitingen via e-mail. Dit kun je doen door je e-mailadres in te vullen op de website. Bax Music stuurt je uitsluitend een e-mailbericht wanneer je hiervoor toestemming hebt gegeven.

Ben je niet meer geïnteresseerd in de nieuwsbrief of andere e-mailberichten van Bax Music? Schrijf je dan uit via de afmeldlink onderaan een van onze e-mailberichten.

Via de wijziglink onderaan onze e-mailberichten, kun je je ook aan- en afmelden voor de sms dienst van Bax Music, zodat je als eerste op de hoogte bent van onze speciale aanbiedingen en acties.

Social Media en communities

Wil je graag je ervaringen met onze producten en diensten delen met anderen? Of heb je een vraag die je graag wilt voorleggen? Ben je op zoek naar specifieke informatie of wil je gewoon een leuk gesprek met andere bezoekers? Dan kun je gebruik maken van diverse social media kanalen en communities die openbaar zijn of die DJRepair beschikbaar stelt.

DJRepair maakt gebruik van Facebook, Twitter, YouTube, Instagram en Google+. Alle informatie die je op deze media plaatst, wordt openbaar gemaakt en valt onder het publieke domein. Wees daarom zorgvuldig met de informatie die je deelt. Wij raden je aan om het privacy beleid van deze externe partijen goed door te nemen, zodat je weet hoe je persoonsgegevens worden gebruikt en hoe je je instellingen kunt aanpassen.

Om je altijd de mogelijkheid te bieden om je toestemming voor het verzenden van relevante informatie aan te passen of toegang te verlenen tot onze eigen communities, geldt er geen bewaartermijn voor deze gegevens.

 

Bewaartermijnen

DJRepair bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk of wanneer dit wettelijk wordt vereist zoals bijvoorbeeld de fiscale bewaarplicht. Wanneer het bewaartermijn is verlopen, worden je persoonsgegevens verwijderd of geanonimiseerd voor verdere analytische of rapportage doeleinden.

In sommige gevallen hanteert DJRepair geen bewaartermijn, zoals je contact met onze klantenservice en je in- en uitschrijvingen voor relevante informatie. Mocht je onverhoopt toch willen dat DJRepair niet meer beschikt over deze persoonsgegevens, dan kun je een beroep doen op je recht om je persoonsgegevens te verwijderen – zie paragraaf Recht van betrokkenen.

 

Delen van persoonsgegevens

De persoonsgegevens die je registreert bij DJRepair, worden uitsluitend gedeeld met onze partners wanneer dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Dit zijn partners als bezorgdiensten, leveranciers of reparateurs, betaalpartners en IT-dienstverleners. Partijen die toegang krijgen tot je persoonsgegevens, mogen deze alleen gebruiken om een dienst te leveren namens DJRepair. Hiervoor heeft DJRepair een verwerkersovereenkomst met deze partijen afgestemd om te borgen dat zij net zo zorgvuldig omgaan met je persoonsgegevens als dat wij doen.

In bepaalde situaties (verdenking, diefstal, fraude, etc.) zijn we wettelijk verplicht om persoonsgegevens te delen met overheidsinstanties, politie en justitie of toezichthouders voor uitvoering van hun taken of onderzoeken.

Je persoonsgegevens worden niet verkocht aan derden en worden niet gepubliceerd zonder jouw toestemming.

Op de websites van DJRepair zijn een aantal verwijzingen naar andere websites en organisaties te vinden. DJRepair is niet verantwoordelijk voor de manier waarop die partijen je persoonsgegevens verwerken. Lees hiervoor het privacy beleid van de betreffende organisatie.

 

Beveiliging

DJRepair heeft passende technische en organisatorische maatregelen toegepast om je persoonsgegevens te beveiligen tegen ongeoorloofde toegang, (onopzettelijke) vernietiging, verspreiding of enige andere vorm van onrechtmatige verwerking van je persoonsgegevens. Jouw gegevens worden bewaard op beveiligde servers. Gegevens worden (waar nodig) versleuteld verzonden aan zowel interne als bevoegde externe partijen. Een beperkte groep medewerkers van DJRepair heeft toegang tot jouw persoonsgegevens om hun werkzaamheden te kunnen uitvoeren die in lijn zijn met de doeleinden, zoals beschreven in deze privacy policy.

 

Recht van betrokkenen

Volgens de AVG heb je recht om je geregistreerde persoonsgegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen. Hiervoor kun je een mail sturen naar avg@djrepair.nl

DJRepair neemt geen besluiten op basis van geautomatiseerde verwerking over zaken die gevolgen voor je kunnen hebben.

DJRepair wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, de Nederlandse toezichthouder van de AVG – zie https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/zelf-doen/privacyrechten/privacyklacht-indienen

 

Contact

Heb je specifieke vragen over deze privacy policy of over je rechten? Neem dan contact met ons op via avg@djrepair.nl. Onze Functionaris Gegevensbescherming kun je bereiken via ditzelfde e-mailadres. Je kunt ook een brief sturen naar:

DJRepair
o.v.v. AVG Privacy
Olympiastraat 4
4462 GG Goes
Nederland

Heb je andere vragen? Neem dan contact op met onze Klantenservice via helpdesk@djrepair.nl of via het telefoonnummer telefoonnummer 085 – 888 58 52 (NL) of 03-605 22 26 (BE).