Pioneer-reparatie

DJRepair biedt uitstekende reparaties van DJ Gear aan. En daar hoort natuurlijk ook Pioneer bij. We gebruiken hierbij uitsluitend nieuwe, originele onderdelen. Deze worden direct besteld bij Pioneer Europe/Japan. Hieronder lees je alles over onze Pioneer-reparaties.

Zie Reparatie-prijzen voor informatie over andere merken.

Reparatie aanmelden

Ga naar Reparatie aanmelden en vul het formulier in. We nemen snel contact met je op!

Prijslijst

Pioneer reparatie Prijs Wachten?
CD loopwerk-reparatie  Op aanvraag In overleg
Play/Cue switch-reparatie € 25 Ja
Fader-reparatie Vanaf € 25,- Ja
Hot Cue switches-reparatie € 25 Ja
Hot Cue knoppen-reparatie € 27.50 Ja
CDJ Link connector-reparatie    € 40 Ja
Level/Depth-potmeter vervangen   € 27.50 Ja
Vochtschade-reparatie Op aanvraag   Nee
     

Meld hier je reparatie aan

CD loopwerk-reparatie

Je Pioneer CDJ CD-speler leest je CD's niet meer goed of werpt ze zelfs na enkele seconden weer uit? Deze en andere problemen zijn op te lossen door een CD loopwerk-vervanging of door een reparatie aan de sturing van het CD-loopwerk.

Lens schoonmaken? Bij een onderhoudsbeurt maken we het CD-loopwerk en de laser schoon. Soms is het probleem nog niet verholpen met een schoonmaakbeurt. Een reparatie doen we natuurlijk alleen na overleg.

Meld hier je reparatie aan

Play & Cue switch-reparatie

De Play & Cue-knoppen van je Pioneer-apparaat krijgen behoorlijk wat te verduren! De schakelaars onder de knoppen gaat vaak als eerste kapot doordat ze simpelweg 'op' zijn', en de klik weg gaat vallen. Je ziet ook dat de klik er nog wel kan zijn, maar dat de functie zelf niet meer werkt.

Een reparatie door ons van circa 15 minuten verhelpt dit probleem. Is de plastic/rubber knop afgebroken of lijkt deze los te zitten? Voor de meerprijs van deze knop vervangen we die ook.

Meld hier je reparatie aan

DJ mixer-fader reparatie

Is de fader van je Pioneer DJM mixer afgebroken? Kraakt hij of schuift hij gewoon niet meer lekker? Al voor € 25,- vervangen we een fader. Voor een meerprijs van € 10,00 vervangen we twee faders, et cetera:

1 fader € 25,00
2 faders € 35,00
3 faders € 45,00
4 faders € 55,00
   

Meld hier je reparatie aan

Hot Cue switch-reparatie

Net zoals de Play en Cue schakelaars kunnen ook de Hot Cue-schakelaars van een Pioneer-apparaat 'op' raken. Voor € 25 vervangen we de schakelaars van je Pioneer CDJ, zodat je weer volledig gebruik kunt maken van deze functies.

Mocht de plastic knop defect zijn geraakt, dan kunnen we deze vervangen voor de meerprijs van het onderdeel.

Meld hier je reparatie aan

CDJ Link of USB-connector reparatie

Je ziet het steeds meer: Pioneer-modellen met LINK (LAN) en/of USB-aansluiting. Deze zijn toch stiekem erg breekbaar na verloop van tijd. Normaal gesproken is dit door ons voor € 40 op te lossen. Helaas zien we wel eens dat ook de printplaat waar dit onderdeel op zit defect is geraakt door het afbreken van de connector. Als dat het geval is, dan zullen we eerst onderzoeken wat de totaalkosten worden.

Meld hier je reparatie aan

Vochtschade-reparatie

Het gebeurt soms helaas... Een drankje bij de apparatuur en per ongeluk valt dit over de apparatuur. Vochtschade is een van de ergste schades voor elektronica. Meestal is een cleaning, ofwel schoonmaakbeurt, van de beschadigde onderdelen genoeg. Al is vervanging van sommige onderdelen soms noodzakelijk. We kijken graag voor je na wat de precieze schade is en wat de totaalkosten zullen zijn.

Meld hier je reparatie aan