Betaalmethoden

Bij DJRepair kun je op uiteenlopende manieren je bestelling betalen. Denk bijvoorbeeld aan iDeal, PayPal, creditcard, KBC en bankoverschrijving.

Wie is Seoshop Payments/Mollie?

Voor het ontvangen van je betaling maken we gebruik van onze betalingsprovider Seoshop Payments, een samenwerking met Mollie. Zij verzorgen voor ons de betalingen voor bijvoorbeeld iDeal, MisterCash, en Sofort. Zo kun je je bestelling gemakkelijk, snel en veilig betalen. 

 iDeal

iDEAL is een betaalstandaard voor veilige en directe betalingen op internet. iDEAL raakt steeds meer bekend als vertrouwde online betaalmethode. Inmiddels maakt al 84% van de online shoppers gebruik van iDEAL.

 PayPal

Betaal je bestelling door middel van een bankoverschrijving via de website of app van je eigen bank. Je ontvangt van ons de betalingsgegevens per e-mail nadat je de bestelling hebt voltooid. Let op: producten worden pas gereserveerd en verstuurd wanneer de betaling is voldaan.

 Creditcard

Je kunt bij ons ook betalen met creditcard. Onze betaalprovider Mollie verzorgt de betaling tussen jou en ons. We accepteren Mastercard, Visa en American Express.

Belfius Direct Net

Deze bekende Belgische bank heeft zijn eigen betaalmethode ontwikkeld. Natuurlijk accepteren wij deze betaalmethode, zodat je zorgeloos je bestelling kunt plaatsen.

KBC

Ook met KBC kun je als Belgische klant veilig en gemakkelijk je online aankoop bij ons afrekenen. Het proces verloopt snel en eenvoudig.

Bancontact / Mister Cash

Bancontact / Mister Cash is een van onze betaalmethoden voor Belgische klanten. Het proces is snel, eenvoudig en veilig.

 Sofort Banking

Een populaire betaalmethode in Duitsland is Sofort Banking. Daarnaast is het mogelijk om in negen andere landen met deze methode te betalen.

Kan ik ook achteraf betalen?

Als bedrijf kun je ook achteraf betalen bij DJRepair. Hiervoor zullen wij een kredietcheck uitvoeren. Wanneer je niet geaccepteerd wordt, dien je de bestelling vooraf te betalen of met een andere betaalmethode verder te gaan. Elke bestelling tot maximaal 250 euro inclusief BTW kun je als goedgekeurd bedrijf achteraf betalen.