CDN35 CD leesproblemen

CDN35 CD leesproblemen

Een verhaal van een klant van ons omtrent zijn Numark CDN35 met cd leesproblemen.

Via whatsapp kregen we de vraag binnen wat de lasermodule voor zijn Numark CDN35 kost, tevens wat de levertijd is was ook makkelijk.
Helaas hadden we het juiste product nog niet kunnen koppelen maar na contact met Numark was het uiteindelijk zo gepiept.
Het onderdeel was gekoppeld en geadviseerd aan onze klant.

Binnen enkele uren had de klant het onderdeel besteld en betaald en was het in backorder gezet bij Numark.
De levertijd werdt gemeld +- 1 week, de klant besteld het op dinsdag en moest het voor volgende week woensdag binnen hebben.
Gelukkig kwam het onderdeel donderdag al bij ons binnen en is het vrijdag bij de klant geleverd.

Enig minpuntje.. het product is via Numark duurder dan dat we het compatible bestellen. Dit kan enkele tientjes schelen..!
Jammer genoeg komen we hier nu pas achter aangezien Numark deze info niet levert. Gelukkig kunnen we hierdoor in de toekomst wel andere klanten hiermee helpen wanneer zij de compatible willen en niet via Numark.

Uiteindelijk kregen we vrijdag middag een "appje" binnen van onze klant. De laser zit erin maar helaas nog steeds no disc, de ESD brug was inmiddels verwijderd.
Wij gaven hem de tip op zijn goede loopwerk om te wisselen met de nieuwe. Het nieuwe loopwerk werkte nog steeds niet, ook niet op de andere locatie.

Gelukkig was uiteindelijk het probleem gevonden en ging het om een slechte soldering bij de connector op het nieuwe loopwerk.
Niet goed natuurlijk, hiervoor is Numark ook direct aangesproken.

Onze klant was zeer tevreden over de snelle service en het meedenken via whatsapp. We zijn zelf ook erg blij met deze functie die we direct hebben ingevoerd met ons bestaan in 2010.

Binnenkort meer klanten verhalen!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden