Resultaten Enquete Verzendingen

Vorige maand hebben wij de mening gevraagd hoe onze klanten het liefst hun pakket wilde ontvangen, de resultaten zijn inmiddels bekend

In 2014 hebben zijn we veel tegengekomen qua verzending en is het logistieke verhaal van webwinkels veel veranderd. Zo zagen we Zelfde dag berzorging groeien en koerriers op fietsen in de steden.
Wijzelf zijn ook gaan kijken wat er voor ons interresant is om te veranderen in ons verzendsysteem. We hebben hiervoor een groep NL/BE klanten de mening over gevraagd en +- 300 hiervan hebben deze enquete ingevuld, waarvoor erg veel dank!

De resultaten....

Vraag 1: Met welke vervoerder zou u graag uw pakket willen laten bezorgen?


Duidelijk andwoord zoals u ziet, momenteel houden we de NL/BE zendingen dus bij PostNL. Voor andere landen gebruiken we nog steeds PostNL en UPS.

Vraag 2: Wat is de gewenste snelheid van levering zodra het naar u is verstuurd? Zou u eventueel er meer voor willen betalen? (meer antwoorden mogelijk)

Bij onze volgende vraag zien we een antwoord wat we hadden verwacht. Waar we in 2015 op zullen gaan spelen is dat er meer producten in voorraad moeten komen zodat we de 24-48 uurs levering kunnen garanderen. Daarnaast gaan we meer inspelen op de afhaallocaties met PakjeGemak van PostNL. Als verbeterpunt gaan we kijken of we zsm in 2015 de producten welke in voorraad zijn binnen 24 uur te hebben geleverd.

Laatste vraag, vraag 3: Hoe wat is uw gewenste verzendmethode?

In deze laatste vraag zien we toch een verrassend resultaat. Brievenbuspakje hadden we niet zo hoog verwacht als wat het resultaat uiteindelijk is. Dit heeft ons eindelijk wel de doorslag gegeven om te stoppen met brievenbuspost en dus te focussen op Brievenbuspakjes. Dit heeft voor u en ons het voordeel dat het pakje met track en trace wordt geleverd. Dit gaat natuurlijk niet met brievenbuspost, tevens worden die kosten als maar hoger en wordt brievenbuspakje interresanter. Vanaf 1 januari 2015 zijn we daarom ook gestopt met brievenbuspost. U kunt nu het brievenbuspakje selecteren voor zendingen niet zwaarder dan 1kg en welke passen door de brievenbus voor 2,50 euro.

Nogmaals hartelijk dank voor uw medewerking, we zijn erg blij met de resultaten en zullen dan ook vaker uw mening gaan vragen. Succes in 2015!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden