DJRepair Update April 2015

DJRepair Update April 2015

Hierbij geven wij u een (kleine)update April 2015 wat we momenteel voor u hebben gerealiseerd en wat we willen gaan realiseren. Het jaar 2015 is voor ons al gestart met diverse veranderingen en ontwikkelingen maar er staat nog meer op de planning.

DJRepair Update April 2015

Hierbij geven wij u een (kleine)update wat we momenteel voor u hebben gerealiseerd en wat we willen gaan realiseren. Het jaar 2015 is voor ons al gestart met diverse veranderingen en ontwikkelingen maar er staat nog meer op de planning.

Nieuw Telefoonnummer!

We hebben een nieuwe telefoonnummer waarmee u rechtstreeks verbonden bent met een van onze (technische)support medewerkers. Heeft u vragen bel gerust! +31(0)85-888-5852.

Deadline 22.00 uur

Zo zijn we nog steeds op zoek om onze deadline op te krikken naar een later moment zoals 22.00 uur. Mogelijk duurt het nog wel even echter hopen we dit toch spoedig te mogen verwezenlijken.

Instagram

Na Facebook, Twitter en Google+ zitten we nu ook op Instagram. Voornamelijk voor een korte update achter de schermen in de reparatie afdeling. Zeker leuk dus om eens te kijken wat we zo nu en dan binnen krijgen!

Pagina's geupdate
- DateQ producten
- Native Instruments producten
- Diverse prijzen PLX-1000 onderdelen
- Nieuwe onderhoudsproducten

Volg dit blog en natuurlijk onze social media om op de hoogte te blijven!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden