DJRepair opent haar nieuwe winkel.

DJRepair opent haar nieuwe winkel.

Eindelijk is het zover na bijna 2 jaar hebben we weer een nieuw jasje. We nemen u graag mee voor een kijkje in onze nieuwe winkel.

Nieuwe webwinkel

Ongeveer 2 jaar geleden hadden we hard gewerkt aan een nieuw design voor onze webwinkel. Dit design liep intussen alweer een beetje achter wat betreft de mogelijkheden en eind vorig jaar zijn we opzoek gegaan naar iets nieuws.
Sinds vorige week zaterdag is de omzetting van start gegaan en kunnen we de Nederlandse versie presenteren. Voor de Engelse versie zijn we nog steeds aan het werk. Helaas moet er veel handmatig omgezet worden zoals pagina's en teksten. We gaan er vanuit dat deze ook snel totaal live zal staan!

Zoekfunctie

Waar we voornamelijk trots op zijn is de betere zoekfunctie. Zo krijg je direct een advies met je gebruikte zoekwoord. Zoek je naar een schakelaar, dan krijg je de meest bezochte resultaten etc etc.
Probeer het eens uit, het zoeken zal u een stuk sneller gaan verlopen!

Responsive Design

Het design 100% responsive, dat houd in dat op elk scherm de website goed wordt weergegeven. Dus werk je via de laptop, tablet of smartphone dan heb je nog steeds een perfecte weergave.

Nieuwe Support

Bij uw vragen, opmerkingen etc hebben we een nieuw ticket systeem in gebruik. In dit systeem kunnen wij uw vragen nog sneller beantwoorden. Tevens hebben we in deze oplossing ook een FAQ die wordt opgebouwd en dus spoedig gebruikt in gebruik gaat.


Mocht u tijdens het gebruik van onze webwinkel problemen ondervinden dan horen wij dit graag van u.
Deze problemen moeten namelijk opgelost worden! Maak een ticket aan zodat wij dit gaan oplossen. 
 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden